NEWS

Allemaal Bedankt!!!Beste BackAlive fans namen de band bedankt voor een geweldige avond in 013 en het winnen van de Clash Hitlijst!!

Wij zijn dan wel geen eerste geworden maar we hebben enorm genoten van het optreden, wat een sfeer wat een publiek!! Helemaal top. Dank jullie voor de vele positieve reacties. Het Clash avontuur zit er op! Maar BackAlive gaat verder, tot een volgend optreden.

Lees verder ...

 

Ga met ons mee naar de finale in 013!!Afgelopen zondag 6 maart wisten we tijdens de Halve finale van The Clash Of The Coverbands de Publieksprijs in de wacht te slepen.

Hiermee hebben wij ons geplaatst voor de landelijke finale van The Clash. Deze finale is op zaterdag 9 april in 013 in Tilburg. Aanvang 18.30 uur. De uitslag zal rond 01.30 uur zijn.

Lees verder ...

 

BackAlive naar de Finale van The Clash of The Coverbands!!


Afgelopen zondag 6 maart wisten we tijdens de Halve finale van The Clash Of The Coverbands de Publieksprijs in de wacht te slepen. Hierdoor hebben wij ons rechtstreeks geplaatst voor de landelijke finale van The Clash.

Lees verder ...

   

Black nu te zien op You Tube

Vanaf deze week is onze clip Black te zien. Opgenomen tijdens de Regiofinale van de Clash of The Coverbands.

 

 

17 December 2010

Hierbij een verslagje van Patries over de finale Gelderland van de Clash:


“ 17 December 2010 was het dan zover.
BackAlive maakt zich op om naar Groesbeek te gaan om het dak eraf te blazen en een plek te veroveren voor de Landelijke Halve Finale van The Clash of the Coverbands!

Lees verder ...

   

Page 1 of 4