NEWS

Allemaal Bedankt!!!Beste BackAlive fans namen de band bedankt voor een geweldige avond in 013 en het winnen van de Clash Hitlijst!!

Wij zijn dan wel geen eerste geworden maar we hebben enorm genoten van het optreden, wat een sfeer wat een publiek!! Helemaal top. Dank jullie voor de vele positieve reacties. Het Clash avontuur zit er op! Maar BackAlive gaat verder, tot een volgend optreden.

"Als publiekswinnaar van regio Gelderland kwam 6-mans Pearl Jam tribute BackAlive uit Wageningen naar deze finale. Elke ronde scoorde zij ook zeer sterk bij de vakjury, en ook nu was dat weer het geval. In een volgepakt 013 Tilburg klopte het allemaal en steeg de band naar een absoluut topniveau. Zelden een band meegemaakt die met zoveel overtuiging 2200 bezoekers kon raken en van begin tot eind met zoveel passie en beleving de macht weet te behouden over de emotie van een groot publiek. BackAlive zorgde met prachtige uitvoeringen van o.a. Jeremy, Black en Alive voor een onvergetelijk optreden en mag zich met recht de No.1 Pearl Jam tribute van Nederland noemen.
Met het behalen van de 1e plaats in ‘The Clash Top-40’ met haar single/videoclip Black ontving BackAlive tijdens deze finale ‘The Clash Hitlijst Award 2010/2011’."

Lees hier het volledige verslag: www.theclashofthecoverbands.com

grtz Pascal, Chris, Job, Jeroen, Joost en Erik