NEWS

Jury verslag Lust4live

BackAlive wint Lust4live!!!!
Lees hieronder het juryverslag van Vick!

Wat een spannende avond. Ik zat vanavond in de jury met Elles & Lowick. Een driekoppige jury deze ronde. Met drie mensen waarvan gezien hun enorme ervaring verwacht kan worden dat ze enige expertise bezitten inzake muziek. 3 Bands streden om de titel “Winnaar Lust4live”. En alle drie waren het tópbands. Je staat niet voor niks in de finale! Wederom leek het appels met peren vergelijken.

3 totaal verschillende bands die in hun eigen genre erg goed waren.

Als Jurylid probeer je zo objectief mogelijk te oordelen maar het blijft een uitermate subjectieve zaak. Je kán dan alleen maar op je gevoel afgaan. Wélke band doet me het meest. Wat dát betreft waren we er toch redelijk snel uit. Back Alive, de Pearl Jam tributeband uit Wageningen was qua Dynamiek, interactie tussen de bandleden onderling én met het publiek, de enorme gedrevenheid waarmee ze speelden de Band die moest winnen.De jongens konden het zéf eerst nog nauwelijks geloven ( dat sierde ze). Maar bij de bekendmaking barstte er een enorm feest los. Champagnekurken knalden.

We hadden getost.

Wie er het lef had om de uitslag bekend te maken. Want het blijft natuurlijk een feit dat je 2 andere Bands zwaar teleurgesteld naar huis moet laten gaan. En ik was de pisang. Ik moest het op het podium gaan zeggen! Maar het was de enige juiste keuze! Back Alive heeft zwaar verdiend gewonnen. En ook de andere twee bands konden zich daarin vinden.

Spannende avond met een  mooi einde!!!